Oikeastaan minun pitäisi olla keittiössä juuri nyt :) ..tekemässä juustokakkua ensimmäistä kertaa. Pikkusiskoni valmisti sellaista Pääsiäisenä ja siitä lähtien olen kyseisen leivonnaisen tekoa suunnitellut/ tehnyt ennakkovalmisteluja. Ensimmäiseltä ammatiltani olen leipuri, leipominen on ollut mieluisaa jo melko nuoresta lähtien. Itse leipurintyötä on kertynyt hurjat 5 kk, jauhopölyt laittoivat esteen silloiselle leipurinuralle. Eipä siitä kuitenkaan sen enempää. :)

Sitruunalla ja vaniljalla maustettu hyydyke ( tuorejuusto, kerma, rahka ) kaurakeksipohjalla. Päällä mustaherukkahyytelöä. Aika pian kyllä pitää mennä tekemään ( että pääsee tämän vuorokauden puolella vielä maistamaankin ) mutta muutama sana tähän tuoreeseen blogiin on kyllä kirjoitettava. :)

Pinnalla tällä hetkellä erityisesti on se miten kestää ristiriitatilanteita. Käytännössä niiden sietäminen on aika olematonta, opettelen kyllä kovasti. Ne herättävät aika välittömästi hylkäämisen pelon ja kaikenlaiset muut tunneskaalat. Voimakkaat sellaiset. En kylläkään harrasta raivokohtauksia, onneksi en ole niihin oppinut. On kiltteydessä jotain hyvääkin siis. Tunteita puhumalla olen oppinut jotenkin ilmaisemaan. Usein tulevat kyllä itkun kanssa. Raivoan sitten pääni sisällä ja ITKEN. Miten niitä kyyneleitä vaan aina riittääkin :D ...Onneksi vastapainona kyllä olen perusluonteeltani iloinen ja hyväntuulinen. Mitä tosin masennus- ( ja ahdistuskaudet ) ovat väliaikaisesti syöneet.

Perusepäluottamus on toinen pinnalla oleva juttu. Tai ainahan se on enemmän ja vähemmän mukana kulkenut, mihinkäs koira karvoistaan ;) ...mutta se on yksi niistä jutuista joita on ihan pakko työstää ja opetella enemmän luottamusta toiseen ihmiseen, siihen että hän ihan oikeasti ei halua minulle pahaa. Järjellä toki tiedän että häneen ( aviopuoliso ) voi luottaa, sen on käytäntö osoittanut. Kuitenkin syvältä sisimmästä kumpuaa EPÄLUOTTAMUS jota sitten koetan hillitä ja oppia uusia uria tunne-elämän puolella.... Vaikea laji! :)

Nyt kuitenkin sinne keittiöön! :) ...toivottavasti tulee hyvää!